2810334365 Μιλάτου 7-9 Ηράκλειο Κρήτης tazediko65@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
Ταζέδικο
Ταβέρνα - Μεζεδοπωλείο
Ηράκλειο Κρήτης
 
 

Καλωσορίσατε στο Ταζέδικο, ένα μέρος που έχει επιζήσει στον κόσμο της εστίασης για περισσότερα από δύο δεκαετίες, με μια πορεία που ξεκίνησε πριν από περίπου 26 χρόνια. Τα τελευταία 10 χρόνια, έχουμε βρεθεί στον πεζόδρομο της Μιλατου, στο κέντρο του Ηρακλείου, όπου το Ταζέδικο έχει γίνει συνώνυμο με το φρέσκο, μόλις μαγειρεμένο φαγητό.

 

Στο Ταζέδικο, η γαστρονομία συναντά την τέχνη, δημιουργώντας ένα μεζεδοπωλείο γεμάτο χρώματα και μουσική. Οι ζωντανές μουσικές εκδηλώσεις και οι βραδιές με DJs δίνουν έναν επιπλέον παλμό στην εμπειρία του φαγητού σας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η Κρητική Φιλοξενία σε Κάθε Πιάτο
 

Χρησιμοποιούμε προϊόντα δικής μας παραγωγής, όπως το ελαιόλαδο, τα αμπελόφυλλα, οι ελιές και πολλά άλλα, ανάλογα με την εποχή. Επιπλέον, στηρίζουμε μικρούς παραγωγούς του τόπου μας, ενισχύοντας την τοπική οικονομία και διατηρώντας ζωντανές τις παραδόσεις.

 

Για εμάς, το Ταζέδικο δεν είναι απλά ένα εστιατόριο – είναι μια ευρύτερη οικογένεια. Όταν επισκεφτείτε την γειτονιά μας και μας τιμήσετε με την παρουσία σας, ευχόμαστε να αισθανθείτε τη ζεστασιά και τη φιλοξενία που προσφέρει το Ταζέδικο. Εδώ, η επαφή με τον παραγωγό και τα προϊόντα είναι σημαντική, καθώς θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας την αγάπη μας για την κρητική γαστρονομία και την παράδοση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ