2810334365 Μιλάτου 7-9 Ηράκλειο Κρήτης tazediko65@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
 
 
 
Ταζέδικο
Ταβέρνα - Μεζεδοπωλείο
Ηράκλειο Κρήτης
 
Στο Ταζέδικο, δεσμευόμαστε να παρέχουμε μια γαστρονομική εμπειρία υψηλής ποιότητας που αγγίζει κάθε γωνιά της Ελληνικής κουζίνας. Τα προϊόντα μας, όπως το ελαιόλαδο, τα αμπελόφυλλα, οι ελιές και άλλα, προέρχονται από τη δική μας παραγωγή, εξασφαλίζοντας αυθεντική γεύση και ανώτερη ποιότητα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ορεκτικά - Μεζεδάκια
& Σαλάτες
 
Επιλέξτε από την εκλεκτή μας ποικιλία μεζεδακίων, σαλατών, και ορεκτικών που θα σας ταξιδέψουν σε μια πολυδιάστατη συνοδευτική εμπειρία.
 
 
Κυρίως Πιάτα
Εκλεκτά Κρεατικά και Θαλασσινά
 
Αφεθείτε σε γεύσεις που αντικατοπτρίζουν την πλούσια παράδοση της Ελληνικής κουζίνας. Από μαγειρευτά, burgers, μέχρι εκλεκτά θαλασσινά, κάθε πιάτο είναι μια σύνθεση γεύσης και φρεσκάδας.
 
 
Live Events &
Μουσική Ατμόσφαιρα
 
Στο Ταζέδικο, δημιουργούμε μια ατμόσφαιρα ζωντάνιας με τα live events μας. Απολαύστε μοναδικές στιγμές με ζωντανή μουσική, DJ sets και θεματικές βραδιές που δίνουν έναν επιπλέον παλμό στην επίσκεψή σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Εξερευνήστε την Κρητική Κουζίνα μας
 

Είστε έτοιμοι για μια γαστρονομική εμπειρία που θα σας συναρπάσει; Στο Ταζέδικο, έχουμε ετοιμάσει εκλεκτούς καταλόγους για το μαγαζί και για το delivery μας, προσφέροντας τις αγαπημένες μας γεύσεις απευθείας στην πόρτα σας.

Πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους για να ανοίξετε τους καταλόγους μας και να εξερευνήσετε την ποικιλία των πιάτων μας, από τα ορεκτικά μέχρι τα γλυκά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ